Icon Digitaal

Print en digitaal

Je merk er smaakvol laten uitzien, het totale verhaal brengen met de juiste emotie. We helpen je op elk niveau, zowel via print als via digitale media. Van corporate identity over verpakkingen, brochures, advertenties, direct mail, webdesign‚ tot volledige campagnes.

Enkel actief in de voedingssector.

We kennen de gevoeligheden in de sector als geen ander. Als full-service communicatiebureau, met passie voor food, helpen wij grote en kleine bedrijven, elk met hun eigen kenmerken en hun eigen verhaal. Wij brengen merken op smaak.

Icon Strategisch meedenken

Strategisch meedenken

Heb je een idee, dat je graag wil aftoetsen en concretiseren? We denken graag met je mee. We brengen alternatieve ideeën en bekijken het soms vanuit een ander perspectief.

Icon Technische know-how

Technische know-how

Je imago komt pas ten volle tot zijn recht als de uitwerking ook technisch hoogstaand wordt uitgevoerd. Offset, flexo, masterflex, koperdiepdruk,… hun mogelijkheden en beperkingen, maken deel uit van onze expertise.

Icon Creatief sterk

Creatief sterk

Creatief denken, ideeën uittekenen, look & feel vormgeven, dit creatieve proces gebeurt volledig in huis. We starten van een wit blad maar bouwen net zo goed verder op een reeds bestaande identiteit.

Icon Fotografie en beeldbewerking

Fotografie + beeldbewerking

Foodshots worden in huis gemaakt, waarna de beelden ook intern bewerkt worden. Het bewerken van de beelden, maakt soms net dat kleine verschil.

Onze creatieve mix van fotografie en vormgeving zorgt ervoor dat projecten sneller afgewerkt worden en een smaakvol geheel vormen.