Devlieghere logo Devlieghere logo

De (smakelijke) kracht van
gedrukte communicatie

Brochures en catalogi als waardevolle
aanvulling op online communicatie

Welkom in de heerlijke wereld van gedrukte communicatie!

Terwijl de wereld online draait, laten brochures en catalogi je smaakpapillen dansen. Dus leun achterover, neem een hapje en ontdek waarom deze communicatiemiddelen jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen.

keurslager folder feestideeën

Het belang van tastbaarheid

Het kunnen vasthouden en doorbladeren van een gedrukte brochure of catalogus slaat een verfrissende brug tussen de online en offline werelden. Het biedt een tastbare connectie met je merk en je producten. Het voegt een element van persoonlijkheid en authenticiteit toe dat online communicatie vaak mist.

productfolder chicken masters
receptenfolder Delifour

Visuele aantrekkingskracht

Het zijn de waardering van de fijne details, de creatieve lay-out, de fotografische kwaliteit en de professionele afwerking die de aandacht trekken van je klanten/prospecten. Elke pagina vertelt een verhaal dat jouw merk tot leven brengt en je klanten verleidt om hun smaakavontuur met jouw producten aan te gaan.

infofolder pinsachef bodems
brochure delino sausen

Doelgerichte informatieoverdracht

Hoewel online communicatie een breed scala aan informatie biedt, kan het ook overweldigend zijn. Brochures en catalogi stellen je in staat om specifieke informatie te presenteren op een gestructureerde en doelgerichte manier. Of het nu gaat om productbeschrijvingen, recepten, voedingswaarde-informatie of inspirerende verhalen, gedrukte materialen brengen de boodschap op een duidelijke en beknopte manier over.

productcataloog de notekraker
bedrijfsfolder demargro groenten kennismakingsfolder pernoix noten

Versterken van je merkidentiteit

Gedrukte communicatiemiddelen bieden de mogelijkheid om de kernwaarden, missie en visie van je bedrijf op een tastbare manier te communiceren. Door consistentie in vormgeving, kleuren en tone of voice, worden brochures en catalogi een krachtig verlengstuk van je merk. Met elke pagina geef je je klanten/prospecten een voorproefje van de culinaire avonturen die ze beleven met jouw producten.

periodieke krant delino sausen
informatiefolder slagersvarken

Aanvulling op online communicatie

Gedrukte materialen vormen een waardevolle aanvulling op je online communicatie. Ze versterken je boodschap en bieden een tastbaar alternatief. Ze stellen je klanten in staat om informatie op hun eigen tempo te verkennen, weg van de digitale afleidingen.

assortimentsfolder dupont kaas

Brochures en catalogi zijn een krachtig instrument om je boodschap over te brengen en de betrokkenheid van je klanten of prospecten te vergroten. Ze bieden een tastbare ervaring, versterken je merkidentiteit en brengen doelgerichte informatie over. Door gedrukte materialen te combineren met online communicatie creëer je een uitgebalanceerde en effectieve communicatiestrategie.

productenfolder van crombruggen
productfolder gary's choice

Heb je ook een project of wil je kennis met ons maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vol culinaire creativiteit en voedingswijsheid gaan we samen met jou op zoek naar een smaakvolle brochure, commerciële folder of aantrekkelijke en overzichtelijke catalogus.